Rezervari - cazare pensiune


(*) Camera dubla nr. 1 (doua paturi)

PROCEDURA REZERVARE:

Se solicita o rezervare (telefonic, e-mail sau fax), continand cel putin informatiile de baza: perioada (nr. nopti), tipul camerei si/sau alte servicii dorite. Recomandam pentru rezervare folosirea sectiunii special destinata din cadrul prezentului site dar, acceptam si celelalte forme de rezervare. Informatiile privind disponibilitatea camerelor, dupa alegerea perioadei in cadrul formularului de rezervare, sunt orientative si vor trebui confirmate.

In cazul in care exista disponibilitate pentru cererea inaintata, camera solicitata se blocheaza timp de 5 zile calendaristice in asteptarea confirmarii rezervarii. Confirmarea rezervarii se face prin plata unui avans. Informatii in acest sens se primesc la momentul confirmarii disponibilitatii.

O rezervare devine ferma doar daca s-a achitat un avans de minim 30% din tariful sejurului, intr-un termen de 5 zile calendaristice de la momentul solicitarii rezervarii si confirmarii disponibilitatii perioadei (telefonic sau pe e-mail). Plata avansului se poate face prin transfer bancar sau depunere in numerar intr-unul din conturile societatii (detalii plata la sectiunea Contact).

Va rugam, sa reveniti si sa verificati disponibilitatea camerelor si a perioadelor rezervate, daca nu ati platit avansul in termen de 5 zile calendaristice. Nu ne putem angaja nicio raspundere pentru eventuale indisponibilitati survenite ulterior, daca rezervarea nu s-a confirmat prin plata avansului in termenul specificat.

Decomandarea (anularea rezervarii) se poate face cu minim 5 zile inainte de sosire, mai putin in perioada sejururilor de sarbatori, cand decomandarea se accepta doar cu 10 zile inainte de sosire. Daca decomandarea nu se face in termenele specificate, veti pierde avansul platit.

Am dorit sa stabilim o procedura transparenta si generala, pentru a proteja ambele parti de eventuale neplaceri. Daca am reusit acest lucru asteptam sa ne spuneti dumneavoastra. Daca aveti propuneri de imbunatatire a prezentei proceduri, va rugam, sa ni le aduceti la cunostinta.

Va multumim pentru intelegere si sprijin. Va asteptam la pensiune!